0Comment

Wanneer je het geluk hebt om eigenaar te zijn van een iPhone dan ben je er vast ook wel héél zuinig op. De felbegeerde iPhone is namelijk helemaal niet goedkoop en de nieuwe iPhone´s die uitkomen worden ook nog eens steeds duurder. De vraag is dan of je werkelijk aan een nieuwe IPhone toe bent of dat je er nog een jaartje tegen kunt. Wanneer je in het bezit bent van een iPhone 4, 4s, 5 of 5c dan is het een verstandig idee om aan een nieuwe iPhone te denken voor de oude iPhone gelden namelijk geen updates meer. Voor de oude iPhone kun je nog wel de iOS 10.3.3 installeren  maar daar houdt het dan ook mee op. Je kunt dan voor een betaalbare versie van de iPhone kiezen wanneer je krap bij kas zit ofwel een iPhone 7 of 8.

Met een van deze iPhone´s maak je dan gebruik van een groter scherm, een 3D touchscreen en kun je deze ook nog eens draadloos opladen wat ze natuurlijk heel aantrekkelijk maken. Het is onzin om over te stappen naar een iPhone 8 wanneer je in het bezit bent van een iPhone 7 tenzij je perse de laatste versie van een iPhone wilt hebben. De keuze is natuurlijk aan jou maar wij raden je echter aan zolang mogelijk gebruik te maken van je iPhone en deze in goede staat te behouden.

Laat bijvoorbeeld op tijd de batterij van je iPhone vervangen. Wanneer je batterij in no time leeg is, niet meer op wil laden of je telefoon traag wordt wat de eerste tekenen zijn dat je de batterij moet laten vervangen. Ook is het verstandig een goede case voor je iPhone aan te schaffen waarmee je de iPhone beschermt tegen krassen, vuil, schokken en stoten en deze dus uiteraard langer mee zal gaan. Bij GSM Paradise kun je uit meer dan 5000 hoesjes kiezen welke jij het leukste vindt of het beste bij je past en waar je tevens ook terecht kunt voor een iPhone reparatie wanneer dit nodig mocht zijn. Wees dus slim en maak langer gebruik van je smartphone.