June 28, 2017 dwdfewfefw1334 0Comment

Ik ben een moeder van vijf kinderen en dat is een flinke kostenpost. Het is natuurlijk super gezellig en we hebben er bewust voor gekozen. Ik wilde altijd al een groot gezin. Heerlijk om zoveel lieve kinderen om de lange eettafel te hebben. Ik kan niet wachten tot ze allemaal een vriendje of vriendinnetje hebben en we met een nog groter gezin kerst en sinterklaas kunnen vieren.

Je kan je voorstellen dat er veel wordt besteed aan kinderkleding. Nu wordt er bij ons ook wel een hoop door gedragen van de een op de ander, maar nog steeds wordt er een hele hoop aangeschaft. Voor mij is het onmogelijk om nieuwe collecties aan te schaffen, dat is namelijk veel te duur. Meestal koop ik in de kinderkleding sale of outlet. Dan is het prima te doen en kunnen we ook nog eens iets extra’s doen.

Ik kan altijd goed scoren bij Amazing kids. Dit is een website die echt oog heeft voor moeders die graag in de kinderkleding sale willen shoppen. Iedere sale staat apart per merk aangegeven en de navigatie op de website is super overzichtelijk en prettig om mee te werken. Doorgaans koop ik alles op deze website voor een nieuwe garderobe voor alle vijf mijn kinderen. Het is echt een tip voor de moeders die ook een beetje moeten opletten op de centjes.

Mijn kinderen lopen er verzorgd en netjes bij. Niet perse in de laatste collecties, maar er is niemand die daar op let of opmerkingen over maakt. Dus heb je veel kinderen en niet een heel groot inkomen neem dan eens een kijkje op Amazing kids en je zal zien dat het allemaal niet zo duur hoeft te zijn.